Monday, March 02, 2015
Text Size
  • Menu's
  • Valentijn menu

 

Menu vlees € 32,50

 

Breydelhamkroketten met slaatje

***

Roze gebakken Lamsfilet met aardappelgratin en jus met rozemarijn

***

Dessert

 

 

Menu vis € 32,50

Vissoep met rouille, kaas en croutons

*** 

Op de huid gebakken kabeljauwhaas “Royal” met knolseldermousseline en hollandaise saus 

***

Dessert

 

 

 

Mossel menu € 38,50

Garnalen salade

***

Mosselen natuur met verse frietjes en 2 sausjes

***

Dessert

 

 

Valentijnmenu

 

Assortimentje van voorgerechtjes ‘’tapas style’’

***

Roze gebakken lamsfilet met aardappelgratin en jus met rozemarijn

of

Gegrilde grietfilet met vadouvansausje en gewokte groentjes

***

Chocolade dessert

Prijs p.p. € 39,50