Wednesday, August 05, 2015
Text Size
  • Menu's
  • Feestmenu 2015

Mosselmenu €38,50

Garnalensalade

***

Mosselen natuur,

2 sausjes en verse frietjes

***

Dessert

 

 

 

Menu vlees 34,50

Vitello tonato, dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en appelkappertjes

***

Ribstuk van iberico met picklessausje

***

Dessert

Feestmenu's 2015

 (Vanaf 10 personen)

Menu a € 39,95
(menu is keuze uit voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert en koffie)
Menu met 2 voorgerechten supl per pers € 11,50

Menu zonder voorgerecht € 28,50
Menu zonder soep € 36,00
Prijswijziging voorbehouden en supplementen worden extra berekend.

Deze menu is voor groepjes vanaf 10 personen.
U kunt keuze maken uit één gerecht per gang.
Dus gelieve slechts één menu samen te stellen.
Indien U andere wensen hebt is dit mogelijk in overleg.

Hapjes bij aperitief 2 warme en 2 koude € 7,50

Aperitief maison per liter € 30,00
Methode traditionelle Cave St. Martin Brut € 28,00
Huis wijn wit of rood per fles € 16,95

 


Voorgerechten ( andere voorgerechten in overleg )

Ham met meloen.
Salade folle: scampi’s, zalm, garnalen spekjes, enz.
Huis gemaakte garnalen kroketjes.
Huis gerookte zalm.
Frivool slaatje van grijze garnalen.
Gegratineerd vispannetje.
Gegratineerde Coquilles St.Jacques supl. € 2,50 p.p.
Gegratineerde scampi’s met prei en kerrie saus. ( Of andere bereidingen.)
Runder carpaccio met Parmezaanse kaas en Balsamico dressing.
Assiette nordic (diverse gerookte vissoorten ) supl. € 2,50 p.p.
½ kreeft belle vue of in de look supl, +/- € 4,00 p.p.
Tongfilets in kreeftensaus en garnaaltjes.
Tongfilets in witte wijnsaus met druifjes.

Soepen

Tomaten roomsoep met balletjes.
Asperge roomsoep. (seizoen)
Champignon roomsoep. Agnes Sorel roomsoep. ( kippen roomsoep met champignons en ossentong )
Groenten soep.
Vissoep met rouille, kaas en croutons. Supl. € 3,50 p.p.

Sorbet

Smaak in overleg supl € 4,00 p.p.

Hoofdgerechten

Tongfilets en zalm met kreeftensaus en garnaaltjes.
Tongfilets in witte wijnsaus met druifjes.
Grietfilet met vissaus. Supl. € 2,00 p.p.
Kabeljauwhaas met saus naar keuze.
Parelhoenfilet met druiven in de roomsaus.
Varkenshaasje met warme groenten.
Varkenshaasje champignons in de roomsaus.
Parelhoenfilet met een calvados roomsaus .
Ossenhaas bearnaisesaus. Sup l . € 2,50 p.p.
Ossenhaas met warme groenten . supl. € 2,50 p.p.
Ossenhaas champignons in de roomsaus. Supl. € 2,50 p.p.


Nagerechten

Ijsje van de week
Souffle Grand-Marnier.
Omelette Siberiënne supl. € 1,50
IJstaart div soorten supl. +/- € 2,50 p.p.
Gegratineerde Sabayon met fruit supl. € 3,50 p.p.
Créme brûlée.
Dessert bord Supl. € 2,25 p.p.

Extra gerecht assortiment kaas per pers. € 7.50

Koffie met versnaperingen inbegrepen (snoepjes en koekjes )

Petit fours á +/- € 1,75 per stuk

Misérable, Pomme sablée, frangipane, javanais, merveilleux,
tarine russe of aardbei.

Enkele voorbeeld menu’s

Menu 1 € 39,75
Salade folle
***
Aspergeroomsoep
***
Tongrolletjes met Kreeftensaus
***
Dessert
***
Koffie


Menu 2 € 39,75
Scampi’s met Prei en Curry
***
Agnes Sorel roomsoep
***
Parelhoenfilet met Calvados
***
Dessert
***
Koffie

Menu 3 € 41,75
Tongfilets in kreeftensaus met garnaaltjes
***
Groentesoep
***
Grietfilet met vissausje
***
Dessert
***
Koffie